Kiselo mleko
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA
Kiselo mleko 3,2% m.m. i 6%m.m.
Kiselo mleko ima visoku hranljivu vrednost i izuzetno je prijatnog ukusa i arome. Dobija se fermentacijom pasterizovanog i standardizovanog mleka primenom čistih kultura mlečne kiseline (BMK) čuvenih po svom pozitivnom zdravstvenom efektu.
Kiselo mleko prija uz doručak, osvežava u letnje dane a čuvena gibanica se ne može ni zamisliti bez kiselog mleka.
NUTRITIVNA VREDNOST | |
---|---|
100g proizvoda sadrži prosečno: | |
Mlečna mast | 3,2g |
Proteini | 3,0g |
Ugljeni hidrati | 4,5g |
Energetska vrednost | 58k-cal/245KJ |
NUTRITIVNA VREDNOST | |
---|---|
100g proizvoda sadrži prosečno: | |
Mlečna mast | 6g |
Proteini | 3,0g |
Ugljeni hidrati | 4,3g |
Energetska vrednost | 84k-cal/353KJ |